Leave Your Message

Brugsanvisning for polyferrisulfat

2024-05-27

Polyferrisulfat

I. Produktets fysiske og kemiske indikatorer:

II.Produktegenskaber:

Polyferrisulfat er et effektivt jernbaseret uorganisk polymerkoaguleringsmiddel. Den har fremragende koagulationsevne, danner tætte flokke og har en hurtig bundfældningshastighed. Vandrensningseffekten er enestående, og vandkvaliteten er høj. Det indeholder ikke skadelige stoffer som aluminium, klor eller tungmetalioner, og der er ingen faseoverførsel af jernioner i vand. Det er ikke-giftigt.

III. Produktapplikationer:

Det er meget udbredt i byvandsforsyning, industriel spildevandsrensning og spildevand fra papirfremstillings- og farvningsindustrien. Det er yderst effektivt til fjernelse af turbiditet, affarvning, oliefjernelse, dehydrering, sterilisering, deodorisering, fjernelse af alger og fjernelse af COD, BOD og tungmetalioner fra vand.

IV.Brugsmetode:

Faste produkter skal opløses og fortyndes før brug. Brugere kan bestemme den optimale dosering ved at justere den kemiske koncentration gennem eksperimenter baseret på forskellige vandkvaliteter.

V. Emballage og opbevaring:

Faste produkter er pakket i 25 kg poser med et indvendigt lag af plastfolie og et ydre lag af plastikvævede poser. Produktet skal opbevares indendørs på et tørt, ventileret og køligt sted. Det skal holdes væk fra fugt og strengt forbudt at opbevares sammen med brændbare, ætsende eller giftige stoffer.