Leave Your Message

2024 Top 10 Suavai Togafitiga Suavai

2024-05-14 16:06:53

2024 pito i luga sefulu ituaiga o vai togafitiga lisi, o le ituaiga 100 fesoʻotaʻiga faʻalagolago i le fesoʻotaʻiga atoa o faʻamatalaga tetele, e tusa ai ma le malosi o le vai togafitiga ituaiga pisinisi ma le taʻutaʻua o le pito i luga e sefulu ituaiga o vai togafitiga lisi, vai togafitiga 10 ituaiga tele lisi. Afai o lo'o e su'e mo vai vai o le a le ituaiga e lelei? E mafai ona fa'aogaina lenei lisi fa'avasegaina o ituaiga vai e fai ma fa'amatalaga mo oe e fa'atau, felagolagoma'i ma auai i le fa'ailoga vai.

Tianjin Chuangye Puipuiga Siosiomaga Group Co.Ltd.

Tianjin Chuangye Environmental Protection Company Limited, o se kamupani Saina o loʻo taulaʻi i le faʻamamaina o vai otaota ma o se paionia ma taʻitaʻia atinaʻe i le tulaga o le puipuiga o le siosiomaga i Saina. E oʻo i le faaiuga o le 2015, Chuangye Environmental Group e 8 tagata e iai faʻailoga sinia atoa, 185 tagata e iai faʻailoga sinia ma 304 tagata e iai faʻailoga vaeluaga...
10001 (1)301

CGolden State Environmental Group Co.Ltd.

Amata i le 1988 i le Iunaite Setete o Amerika, tuʻufaʻatasia tupe teufaafaigaluega, faufautua, fuafuaga, mamanu, fausiaina ma le pulega faʻagaioiga o se tasi o le aofaʻi o tuʻuina atu auaunaga fofo o le siosiomaga I le 1988, le Golden State Group o le Iunaite Setete o Amerika na ulufale atu i le fanua o le taulaga ma le siosiomaga i Saina, ma faatuina le Golden State Environmental Group Co.
2024 ituaiga sefulu pito i luga (11)bd4

Beijing Holdings Co.Ltd.

Kamupani lisi, pito i luga e sefulu ituaiga o vai togafitia, atina'e vai fa'apitoa e aofia ai pisinisi vai masani ma alamanuia vai fou e pei o le desalination, toe fa'aleleia o le tino vai ma fa'aleleia vai otaota fale gaosimea North Control Water Group Limited ("North Control Water Group") ose kamupani lisiina. i luga o le Komiti Autu o le Fa'atauga a Hong Kong.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (1)tjm

Beijing Capital Co.Ltd.

Amata i le 1999, lisiina kamupani, pito i luga e sefulu ituaiga o vai togafitiga, atinaʻe atoatoa tuʻufaʻatasia auaunaga vai i le taulaga, faʻaleleia nofoaga o tagata, pulega atoatoa o le siosiomaga vai, atinaʻeina o punaoa lanumeamata ma pulega malosi Beijing Capital Corporation Limited ("Capital Corporation") na faavaeina i le 1999. 1999.
10001(2)no9

Saina Vai & Siosiomaga Group Co.Ltd.

O se kamupani fa'apolofesa fa'afaigaluegaina i le siosiomaga o le vai i lalo o le CITIC Industrial Fund, o lo'o galulue i le fa'afoega atoatoa o le si'osi'omaga o le vai/au'aunaga tu'uina atu o le suavai/togafitiga o le suavai leaga/togafitiga o le palapala/ toe fa'aogaina o le vai, ma isi mea, o se fa'aputuga o le si'osi'omaga o le vai ma fa'agaioiga auaunaga ma se atina'e e fa'afoeina le siosiomaga. China Water & Environment Group ose lala ole CITIC Industrial Fund...
2024 pito i luga sefulu ituaiga (25)559

Pengbiao Environmental Protection Co.Ltd.

Penglai Group - o se paionia i le puipuiga o le siosiomaga i Saina ma se kamupani lisiina i luga o le Komiti Autu o Sigapoa. Faʻavae i le 1984, o loʻo faʻapitoa le kamupani i le puipuiga o le siosiomaga ma le suavai. I le amataga o le 80's, "18 tupulaga talavou na o atu i Shanghai e faigaluega ma aʻoga" na taliaina le manatu o le le naunau e faʻatauvaʻa ma toe faʻafouina lo latou nuʻu.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (16) yeb

Shanghai Baan Water Co.Ltd.

O se tu'uina atu auaunaga fa'apitoa fa'apitoa i fofo fa'atekinisi atamai ma fa'ata'amilosaga i le tele o matā'upu e pei o le fa'apitonu'u / puipuiga o le si'osi'omaga / desalination / omomi taulaga / leai se fa'aulu ma le malosi Shanghai Baan Water Co., Ltd. o se kamupani lisiina i le Shenzhen Stock Exchange ( fa'ailoga oloa: 300262).
2024 pito i luga sefulu ituaiga (18)xfm

Zhuhai Water & Environment Holding Group Co.Ltd.

O se atinaʻe atoa a le setete ua toe faʻatulagaina ma faʻavaeina i luga o le faavae o le Zhuhai Water Supply Corporation, o le uluai pisinisi vai o loʻo auai i le pisinisi atoatoa o le vai ma le puipuiga o le siosiomaga i Saina, ma se atinaʻe tetele o loʻo faʻaogaina i le suavai ma alavai / vai- pulega fa'ainisinia/siosiomaga.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (2)18i

Qingdao Water Affairs Group Co.Ltd.

O le tino autu o le pulega o aseta a le setete ma atinae atinae tetele ma le faagaoioiga o le Qingdao Water, o se pisinisi tele a le setete e tuufaatasia tupe teufaafaigaluega / fausiaina / mamanu / fausiaina / vaavaaiga o galuega faatino lafoga i taulaga ma nuu i tua, faatau atu o mea paipa ma meafaigaluega, ma moni. atinae esetete.
10001 (3)fbx

Xiaoqing Puipuiga Siosiomaga Tekonolosi Co.Ltd.

Fa'atūina i le 1989, Xiaoqing Environmental Protection Technology Co., Ltd. o le taulaga ma nu'u nu'u tu'ufa'atasia tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasia auaunaga tau si'osi'omaga tu'ufa'atasia su'esu'ega fa'asaienisi, mamanu, gaosiga, fa'apipi'iina ma le fa'atonuina, tautua ina ua mae'a fa'atau, tupe fa'afaigaluega ma faufale, ma o se puipuiga o le siosiomaga maualuga. - vaega alamanuia tekinolosi i Saina.
2024 ituaiga sefulu pito i luga (3)awt

Chongqing Water Group Co.Ltd.

Ose atina'e a le malo atoa na fa'atupeina ma fa'atūina e le Malo o Chongqing Municipal People's Government fa'atasi ai ma ana pisinisi a le malo, o lo'o galulue i le fausiaina o vai ma alavai ma isi pisinisi O le kamupani muamua o le Chongqing Water Holding (Group) Company Limited. , na faavaeina i le aso 11 Ianuari 2001.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (19)vp6

Beijing Urban Drainage Group Co.Ltd.

O le Beijing Urban Drainage Group Co., Ltd. ose atina'e pito i tua o auaunaga lautele a le laumua, o se fa'ameaalofa o alavai ma vai fa'aleleia i le ogatotonu o Beijing, o se sui ta'ita'ifono o le China Urban Water Supply and Drainage Association, ma o se sui ta'ita'ifono o le China Environmental Protection Industry Association.
10001 (4) o

Xingyuan Siosiomaga Tekonolosi Co.Ltd.

Faʻavaeina i le 1992, tuuto atu i le tuʻuina atu o tagata faʻatau i le pulega o le siosiomaga o le aotelega o fofo, tupe teufaafaigaluega / mamanu / meafaigaluega / inisinia / faʻagaioiga o se tasi o pisinisi maualuga-tech Xingyuan Environmental Technology Co.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (15)kci

Guangdong Yuehai Suavai Sapalai Co.Ltd.

Guangdong Yuehai Suavai Sapalai Co., Ltd, i lalo o le Guangdong Yuehai Vaega, o se Sino-mai fafo pisinisi galulue faatasi faavaeina i le 2000 ina ua uma ona toe faatulagaina i luga o le faavae o le sapalai muamua Guangdong Dongjiang-Shenzhen Suavai Poloketi Pulega Ofisa.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (6)7sj

China Water Investment Co.Ltd.

O se kamupani fa'apolofesa fa'apolofesa a le atunu'u o lo'o fa'aputuina ma fa'agaioiga ma fa'atautaia e le Ofisa o Fa'aaogāga Maualalo a le Matagaluega o Puna'oa Suavai fa'atasi ai ma tagata fa'atauva'a fa'apitoa, o lo'o galulue fa'atasi i le atina'eina ma le tu'uina atu o le vai mata/vai fa'aitulagi fa'aliliuina/vaivai otaota/ otaota malo. togafitiga ma isi pisinisi vai ma le puipuiga o le siosiomaga, tupe teufaafaigaluega, faagaoioiga ma pulega, faapea foi ma auaunaga tau-faaopoopo e fesootai i ai.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (22)v8a

Saina Siosiomaga Puipuia Suava Tupe Teufaafaigaluega Co.Ltd.

China Environmental Protection Water Investment Co., Ltd. na fa'aputu fa'atasi ma fa'atūina ia Novema 2003 e le China Energy Conservation and Environmental Protection Group Corporation ma Shanghai Industrial Holdings Limited.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (7)j6y

China Water Affairs Group Co.Ltd.

China Water Affairs Group Limited ("China Water Affairs") o se kamupani lautele o loʻo lisiina i luga o le Komiti Autu o le Faʻatauga Faʻatau a Hong Kong (faʻailoga faʻatau: 0855), ma sa aofia i le vaega muamua o Shenzhen-Hong Kong Stock Connections i totonu. Tesema 2016.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (8)vnw

Shanghai Chengtou Water (Group) Co.Ltd.

O pisinisi o lo'o fa'atinoina i le gaosiga o le vai mata/vai fa'apapa, felauaiga ma le tufatufaina atu ma le fa'atauga/fa'atonutonuina o lologa ma le ogalaau o le la'uina o le vai/vaivai ma le lafoaia o otaota, fa'atasi ai ma le sapalai o le suavai ma alavai fa'afaigaluega/fa'afoega o atina'e vai.
2024 pito i luga sefulu ituaiga pmd

SChina Everbright Water Co.Ltd.

O se tagata tomai faapitoa e tu'uina atu auaunaga tau puipuiga o le siosiomaga e taula'i atu i le fa'aogaina atoatoa o le biomass, fa'aleagaina o otaota mata'utia, malosi o le la ma le malosi o le matagi, ma fa'amaoni i le fa'alauiloaina o le Kamupani e avea ma ta'ita'i i le pisinisi vai a Saina China Everbright Water Co., Ltd. o se tupe fa'afaigaluega ma fa'agaioiga. kamupani o lo'o taula'i ile pisinisi ole pulega atoatoa ole siosiomaga ole suavai.
2024 pito i luga sefulu ituaiga (9)3j1