Leave Your Message

Su'esu'ega Tulaga ma Va'aiga Maketi i le Lumana'i ole Polyaluminum Chloride I le 2023

2024-04-17 11:46:43

2023 polyaluminum chloride iloiloga maketi

E tusa ai ma le faiga auʻiliʻiliga o maketi oloa a le aufaipisinisi: 2023 malo malo (vasega alamanuia, anotusi ≥28%) polyaluminum chloride maketi tau averesi i le amataga o le 2033.75 yuan/ton, i le faaiuga o le 1777.50 yuan/ton, o le pa'ū faaletausaga o 12.60 %. Faatasi ai ma i latou, o le pito sili ona maualuga i le tausaga na aliali mai ia Ianuari 1, 2033.75 yuan / ton, ma le pito sili ona maualalo i le tausaga na aliali mai ia Aokuso 29, 1700.00 yuan / ton, ma o le maualuga maualuga i le tausaga e 16.41%. Polyaluminum chloride maketi 2023 maketi pa'ū maualuga.

Su'esu'ega Fa'asolo ma Va'aiga Maketi i le Lumana'i ole Polyaluminum Chloride I le 2023 (3)p1f

Mai le aufaipisinisi i le 2023 polyaluminum chloride maketi K histogram faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le 2023 polyaluminum chloride maketi pa'ū sili atu ma tulaʻi ifo i lalo, i luga i le 4 masina, i lalo i le 8 masina. O le siʻitia sili ona maualuga na faia ia Oketopa, i luga 1.45%, ma le maualuga o le paʻu o Aperila, i lalo 3.81%.

Su'esu'ega Fa'asologa Ma Va'aiga Maketi i le Lumana'i ole Polyaluminum Chloride I le 2023 (2)kqe

Mai Ianuari i le amataga o Setema, o le maketi polyaluminum chloride na faaauau pea ona pa'u, o vaega autu a Saina o le gaosiga o le vai e masani ona gaosia, lava le suʻesuʻeina o nofoaga, o loʻo manaʻomia le faʻatauga i lalo e le lelei, e le malosi le gaosiga o pisinisi, o loʻo faʻaauau pea ona vaivai le maketi o le polyaluminum chloride. Mai le ogatotonu o Setema e oʻo i le faaiuga o le tausaga, o le maketi o le polyaluminum chloride na siʻitia laʻititi, o le maketi i totonu o le atunuʻu e leʻi suia, o le maketi o le polyaluminum chloride na faʻaauau pea ona maualalo, o le faʻateleina o le faʻatauga o maketi, faʻatasi ai ma nisi o tau o meafaitino. toe faʻaleleia, ma ua siʻitia le tau o le polyaluminum chloride.

2024 va'aiga maketi polyaluminum chloride

Itu tau: E tusa ai ma le faiga o suʻesuʻega maketi o oloa a le aufaipisinisi, o le maketi o le hydrochloric acid i totonu o le atunuu o le a fesuisuiai lautele i le 2023. O le tau averesi i le amataga o le tausaga o le 174 yuan/ton, ma le tau averesi i le faaiuga o le tausaga e 112.50 yuan/ton, o se pa'u o le 35.34% mo le tausaga. Sasa'e Saina o se tasi o vaega autu o le gaosiga o le acid hydrochloric i Saina. Faatasi ai ma i latou, o le Itumalo o Jiangsu o se tasi lea o faavae taua o le gaosiga o le acid hydrochloric i Saina, ma o le gaosiga o le hydrochloric acid e tulaga muamua i le atunuu. I le 2024, faʻatasi ai ma le faʻamalosia o faiga faʻavae mo le puipuiga o le siosiomaga, e mafai ona faʻamalosia nisi pisinisi gaosiga o le hydrochloric acid e taofi le gaosiga pe faʻaitiitia le gaosiga, ma e ono faʻaititia le gaosiga o le suka.

Su'esu'ega Fa'asologa Ma Va'aiga Maketi i le Lumana'i ole Polyaluminum Chloride I le 2023uyx

Itu sapalai:E tusa ai ma fuainumera le atoatoa, o loʻo i ai nei le sili atu i le 300 polyaluminum chloride gaosiga atinaʻe i Saina, faʻatasi ai ma le malosi faaletausaga o le sili atu i le 300,000 tone (fuaina i le 30% solid alumina content), lea e faʻaaogaina mo le vai. O le gaosiga gafatia o le itulagi i matu o loʻo faʻatusalia e Henan ma Shandong e tusa ma le 70% o le aofaʻi o le gaosiga o le atunuʻu, ma o le itulagi o Henan Gongyi ua fausia se fuifui fale gaosi oloa ona o le tamaoaiga o meafaitino, ma sili atu i le 130 atinaʻe gaosiga i le lotoifale, faʻamaumauga. mo le sili atu i le 50% o le aofaʻi o le gaosiga o le gaosiga, o loʻo taʻalo se sao taua i le paleni o le tuʻuina atu ma le manaʻoga i totonu o le atunuʻu, avea ma faʻavae gaosiga masani. I le taimi lava e tasi, o nei atinaʻe faʻatūina ofisa faʻatau i Guangdong ma isi itulagi e faʻatino ai le faʻaitulagi fetuunaiga o le gaosiga ma le taumafaina. O le itu i matu ua faasolosolo malie lava ona avea ma faavae gaosiga o le polyaluminum chloride. O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaʻoga i le itu i saute, ma avea ma vaega autu o taumafa a le atunuʻu.

Itu mana'omia:I le faʻaopoopoga i le vai faʻaleaganuʻu masani, vai faʻapisinisi ma le faʻaogaina o otaota i le taulaga, e mafai foi ona faʻaaogaina le polyaluminum chloride mo le pulupulu ma le pepa vai otaota, vailaʻau otaota vai ma le lolomiina ma le valiina o vai otaota. E oʻo atu i le 2023, o le aofaʻi o fale e togafitia ai otaota i le taulaga i Saina ua sili atu i le 2,000, faʻatasi ai ma le gafatia o togafitiga i aso uma e 170 miliona kupita mita. I le taimi lava e tasi, o le tele ma le tele o nuʻu i tua ua amata ona fausia ni nofoaga e togafitia ai otaota, ma faʻalauteleina ai le atinaʻeina o pisinisi. Faatasi ai ma le faʻamalosia o le faʻalauiloaina o le siosiomaga o tagata ma le faʻamalosia o le vaavaaiga o le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻaogaina o le polyaluminum chloride i togafitiga vai o le a sili atu ma sili atu ona lautele, ma o le faʻamoemoega o le atinaʻe e faʻamoemoeina.

Va'aiga maketi i le lumana'i:I le taimi nei, o le polyaluminum chloride oversupply a Saina, o loʻo i le maketi a le tagata faʻatau, e sili atu le mamafa o le tauvaga maketi. I le 2024, o loʻo lava pea le suʻesuʻega polyaluminum chloride a Saina; E ui lava o loʻo i ai le tuputupu aʻe i le itu manaʻomia o le polyaluminum chloride i le 2024, o loʻo i ai pea le maketi i se tulaga o le tele o sapalai, ma o le maketi atoa o le polyaluminum chloride e faʻamoemoe e pa'ū i le 2024.